Over Ons

Wij faciliteren het publicatie proces van uw persberichten. De kracht van de boodschap moet altijd het belangrijkste element van uw persbeleid zijn. Persberichten die u via Persberichten Website verstuurt, worden direct gepubliceerd op onze website. Uw persbericht is direct beschikbaar op het internet en het is mogelijk om foto's aan uw persbericht toe te voegen.

Persberichten inzetten om vindbaarheid bij zoekmachines te vergroten

Er wordt veel geschreven over de dood van het persbericht, anti-spamwetgeving, social media releases en de ondergang van de gedrukte media. Maar het persbericht kun je ook prima inzetten om je SEO-positie bij Google te verhogen. Eenvoudig, effectief en vaak ook gratis. Je moet alleen even weten hoe.

Onze klanten gebruiken onze service om diverse redenen. De belangrijkste reden is dat er hyperlinks opgenomen mogen worden in het persbericht welke een nieuwsfeit bevat. Zoals bekend is, is het hebben van (one way) links belangrijk om hoger te scoren in de zoekmachines. Zoek machines zoals Google hecht veel waarde aan websites welke ze zelf vind en indexeert of waardeert websites via de hyperlink op een andere belangrijke website. Nieuwe websites welke nog niet bekend zijn kunnen met een persbericht binnen een uur te vinden zijn in zoekmachines zoals Google.

Nu een persbericht versturen?